LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT

Landkreis Leipzig, Leipzig
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT Genel
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT Genel
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT Genel
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT Genel
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT Genel
Image More +44 fotoğraf
LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT
Fuggerstraße 3 Landkreis Leipzig, Leipzig

LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT misafirlere Leipzig (Wiederitzsch) bölgesinde, Leipzig Hayvanat Bahçesi ve Sachsen Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Red Bull Arenası ile 5,9 mi (9,5 km) ve Leipzig Ticaret Fuarı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

LOGINN Hotel Leipzig by ACHAT misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 170 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve canlı bitki duvarı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x