lofthotel am Walensee

Kuzey İsviçre, Murg
lofthotel am Walensee Genel
lofthotel am Walensee Genel
lofthotel am Walensee Genel
lofthotel am Walensee Öne Çıkan Resim
lofthotel am Walensee Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
lofthotel am Walensee
Alte Spinnerei 12, Murg Kuzey İsviçre, Murg

Quarten bölgesindeki lofthotel am Walensee misafirlere dağda, Flumserberg ve Seerenbachfälle 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Walensee ile 0,9 mi (1,5 km) ve Unterterzen Ferry Terminal ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda lofthotel am Walensee misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft), Avlu Manzaralı
Economy
Economy Oda
Süit
Süit (Loft)
Çatı
Çatı Katı (Loft), Göl Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Biker Theme)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Tower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x