Loft Legian Hotel

Lesser Sunda Islands, Legian
Loft Legian Hotel Öne Çıkan Resim
Loft Legian Hotel Dış Mekan
Loft Legian Hotel Dış Mekan
Loft Legian Hotel İç Mekan
Loft Legian Hotel Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Loft Legian Hotel
Jalan Melasti No. 99 Lesser Sunda Islands, Legian

Loft Legian Hotel misafirlere Legian (Legian Kent Merkezi) bölgesinde, Legian Alışveriş Caddesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Legian Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kuta Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Room With Morning Refreshment Included Motorbike
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Special Offer - 2 Superior Room Only
Room
Special Offer - 2 Superior Rooms with Morning Refreshments
Room
Superior Room Only Included Motorbike

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x