Loft Aan Het Water

Antwerpse Kempen, Grobbendonk
Loft Aan Het Water Genel
Loft Aan Het Water Genel
Loft Aan Het Water Öne Çıkan Resim
Loft Aan Het Water Dış Mekan
Loft Aan Het Water Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Loft Aan Het Water
Herentalsesteenweg 81 Antwerpse Kempen, Grobbendonk

Grobbendonk bölgesindeki Loft Aan Het Water konaklamanızda, St Waldetrudis Kilisesi ve Het Karrewiel ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Hidrodoe ile 4,7 mi (7,6 km) ve Averegten Şehir Parkı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x