Lodji Hotel

Northern Alps, Les Belleville
Lodji Hotel Genel
Lodji Hotel Genel
Lodji Hotel Genel
Lodji Hotel Genel
Lodji Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Lodji Hotel
Les Grangeraies Northern Alps, Les Belleville

Les Belleville bölgesindeki Lodji Hotel misafirlere dağda, Saint Martin 1 Teleferiği ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bettex Kayak Teleferiği ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Val Thorens Kayak Merkezi ile 7,7 mi (12,5 km) ve Courchevel 1650 ile 20,9 mi (33,7 km) mesafede.

Au Torè Lodji Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Vadi Manzaralı (ou vue piste)
Deluxe
Deluxe Oda, Sıcak Su Havuzu, Vadi Manzaralı (ou vue piste)
Luxury
Luxury Süit (Princes Évêques)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x