Lodge Park

Northern Alps, Megeve
Lodge Park Genel
Lodge Park Genel
Lodge Park Genel
Lodge Park Genel
Lodge Park Genel
Image More +64 fotoğraf
Lodge Park
100 Rue d'Arly Northern Alps, Megeve

Lodge Park konaklamanızda Megeve bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Megeve Kayak Merkezi ve Megeve Kent Meydanı yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saint-Gervais Kayak Merkezi ile 3,1 km ve St. Gervais Gondola teleferiği ile 10,3 km mesafede.

Otelin restoranı Lodge Park misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Room Lodge
Junior
Junior Süit
Suite
Suite Plenitude
Suite
Suite Park
Chambre
Chambre Lodge Cheminée

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x