Lodge at Solent

South East England, Whiteley
Lodge at Solent Genel
Lodge at Solent Genel
Lodge at Solent Öne Çıkan Resim
Lodge at Solent İç Mekan
Lodge at Solent Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Lodge at Solent
Rookery Ave Whiteley South East England, Whiteley

Fareham bölgesindeki Lodge at Solent misafirlere Solent Business Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Portsmouth Guildhall Etkinlik Mekânı ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Southampton Cruise Limanı ile 15,7 km ve Marwell Hayvanat Bahçesi ile 19,3 km mesafede.

Lodge at Solent misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Executive
Executive Family Room With Balcony
Executive
Executive Double Room With Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x