Loch Melfort Hotel

Southern Highlands, Arduaine
Loch Melfort Hotel Genel
Loch Melfort Hotel Genel
Loch Melfort Hotel Genel
Loch Melfort Hotel Genel
Loch Melfort Hotel Genel
Image More +101 fotoğraf
Loch Melfort Hotel
Arduaine Argyll Southern Highlands, Arduaine

Loch Melfort Hotel misafirlere Oban bölgesinde, deniz kıyısında, Arduaine Bahçesi yakınında ve Kilmeford Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kilmartin House Müzesi ile 10,1 mi (16,2 km) ve Carnasserie Kalesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Oban bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 30 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Romantic
Romantic Stüdyo Süit
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x