Loch Lomond Hotel

Southern Highlands, Balloch
Loch Lomond Hotel Öne Çıkan Resim
Loch Lomond Hotel Dış Mekan
Loch Lomond Hotel Dış Mekan
Loch Lomond Hotel İç Mekan
Loch Lomond Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Loch Lomond Hotel
Balloch Road Alexandria Southern Highlands, Balloch

Alexandria bölgesindeki Loch Lomond Hotel konaklamanızda, Loch Lomond ve Three Lochs Way ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Loch Lomond and The Trossachs Ulusal Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Balloch Castle Country Park ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Loch Lomond Hotel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x