Locanda Vesuna

Trequanda
Locanda Vesuna Genel
Locanda Vesuna Genel
Locanda Vesuna Genel
Locanda Vesuna Genel
Locanda Vesuna Genel
Image More +162 fotoğraf
Locanda Vesuna
Podere Pecorile Vecchio, 19 , Trequanda

Trequanda bölgesindeki Locanda Vesuna misafirlere bölge parkında, Val di Chiana ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pienza Katedrali ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Piazza Pio II Meydanı ile 6,7 km (4,2 mil) ve Terme di Montepulciano Spa ile 21,2 km (13,2 mil) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Risto Locanda Vesuna ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Toskana stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, gözetimli çocuk bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x