Locanda del Vecchio Borgo

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Vacri
Locanda del Vecchio Borgo Genel
Locanda del Vecchio Borgo Genel
Locanda del Vecchio Borgo Öne Çıkan Resim
Locanda del Vecchio Borgo Dış Mekan
Locanda del Vecchio Borgo Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Locanda del Vecchio Borgo
C.so Umberto I 4 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Vacri

Locanda del Vecchio Borgo konaklamanızda Vacri bölgesinde, Monumento ai Caduti ile 8,6 km (5,3 mi) ve Miglianico Golf Club ile 11 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon la Civitella Arkeoloji Müzesi ile 15,9 km (9,9 mi) ve Marrucino Tiyatrosu ile 16 km (9,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda, 3 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x