Locanda dei Logi

San Gimignano
Locanda dei Logi Genel
Locanda dei Logi Genel
Locanda dei Logi Öne Çıkan Resim
Locanda dei Logi Dış Mekan
Locanda dei Logi Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Locanda dei Logi
Località San Donato 1 , San Gimignano

San Gimignano bölgesindeki Locanda dei Logi konaklamanızda Castelvecchio Natural Reserve ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sant'Agostino Kilisesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Casa e Torre Campatelli Binası ile 3,3 mi (5,4 km) ve San Gimignano 1300 Müzesi ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Locanda dei Logi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x