Locanda degli Alberi

Sassicaia Şarap Bölgesi, Fornaci
Locanda degli Alberi Öne Çıkan Resim
Locanda degli Alberi Dış Mekan
Locanda degli Alberi Dış Mekan
Locanda degli Alberi İç Mekan
Locanda degli Alberi İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Locanda degli Alberi
via delle fornaci 42 Sassicaia Şarap Bölgesi, Fornaci

Locanda degli Alberi misafirlere Sassetta bölgesinde, plaj yakınında ve Costa dei Vini ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Sassetta Kaplıcaları ile 2,5 mi (4 km) ve Guado al Melo Şaraphanesi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x