Locanda dai Pistori

Selva di Progno
Locanda dai Pistori Öne Çıkan Resim
Locanda dai Pistori Dış Mekan
Locanda dai Pistori İç Mekan
Locanda dai Pistori İç Mekan
Locanda dai Pistori Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Locanda dai Pistori
Via Trento,13 , Selva di Progno

Selva di Progno bölgesindeki Locanda dai Pistori konaklamanızda, Parco naturale regionale della Lessinia ve Castello di Tregnago ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Museo Geopaleontologico di Camposilvano ile 7 mi (11,3 km) ve Valle delle Sfingi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için odalarda şömine ve özel spa küveti mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x