Locanda Al Cavaliere

San Pietro Capofiume
Locanda Al Cavaliere Öne Çıkan Resim
Locanda Al Cavaliere Dış Mekan
Locanda Al Cavaliere İç Mekan
Locanda Al Cavaliere Kahvaltı
Locanda Al Cavaliere Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Locanda Al Cavaliere
via Fascinata 2 San Pietro Capofiume , San Pietro Capofiume

Molinella bölgesindeki Locanda Al Cavaliere misafirlere nehir üzerinde, Molinella Halk Stadyumu ve Pala Danze ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu konak otel Colombaia Kulesi ile 15,3 km (9,5 mi) ve Delizia di Belriguardo ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede.

Locanda Al Cavaliere misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x