Llaut Boutique Hotel

Santa Margalida
Llaut Boutique Hotel Genel
Llaut Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Llaut Boutique Hotel Dış Mekan
Llaut Boutique Hotel Dış Mekan
Llaut Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Llaut Boutique Hotel
Carrer Residència 1 , Santa Margalida

Llaut Boutique Hotel misafirlere Santa Margalida bölgesinde, plaj yakınında, Playa de Muro ve Finca Pública de Son Real ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alcudia Limanı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Alcudia Beach ile 7,4 mi (11,8 km) mesafede.

Restoranda Llaut Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x