LK President

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
LK President Öne Çıkan Resim
LK President Kahvaltı
LK President Yerinde Yemek
LK President Oda Manzaraları
LK President Oda Manzaraları
Image More +50 fotoğraf
LK President
340/123 Moo 9, Pattaya 3rd Road Nongprue Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

LK President size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 190 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x