LK Grand Living Place

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
LK Grand Living Place Öne Çıkan Resim
LK Grand Living Place Dış Mekan
LK Grand Living Place Dış Mekan
LK Grand Living Place Kahvaltı
LK Grand Living Place Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
LK Grand Living Place
63/39 Moo 10 South Pattaya Soi 2 Nongprue Banglamung, South Pattaya Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki LK Grand Living Place Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca gece geç saatte oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x