LK Emerald Beach

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
LK Emerald Beach Genel
LK Emerald Beach Genel
LK Emerald Beach Genel
LK Emerald Beach Öne Çıkan Resim
LK Emerald Beach Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
LK Emerald Beach
189 Moo 5 Soi Naklua 22 Pattaya-Naklua Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya

LK Emerald Beach size Pattaya (Kuzey Pattaya) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 6,8 mi (11 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için BISTRO DE BEACH ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 121 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Pool View
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Room with Pool Access
Room
Deluxe Twin Bed City View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x