Live Aqua Urban Resort Monterrey

Kuzey Meksika, Garza Garcia
Live Aqua Urban Resort Monterrey Genel
Live Aqua Urban Resort Monterrey Genel
Live Aqua Urban Resort Monterrey Öne Çıkan Resim
Live Aqua Urban Resort Monterrey Dış Mekan
Live Aqua Urban Resort Monterrey Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Live Aqua Urban Resort Monterrey
Av. Lazaro Cardenas 2424-A Valle Oriente Kuzey Meksika, Garza Garcia

San Pedro Garza Garcia bölgesindeki Live Aqua Urban Resort Monterrey konaklamanızda, Fundidora Parkı ve Metropolitan Center Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Macroplaza ile 3 mi (4,9 km) ve Estadio BBVA Bancomer Stadyumu ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı ZOI misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x