Liv Urban Larnaca

Larnaca
Liv Urban Larnaca Genel
Liv Urban Larnaca Genel
Liv Urban Larnaca Genel
Liv Urban Larnaca Öne Çıkan Resim
Liv Urban Larnaca Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Liv Urban Larnaca
Sopatrou Pafou , Larnaca

Liv Urban Larnaca konaklamanızda Larnaca merkezinde, Aziz Lazarus Ortodoks Kilisesi ve Finikoudes Promenade ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Finikoudes Plajı ile 0,9 km ve Larnaka Ortaçağ Kalesi ile 1,2 km mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire
Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x