LIV Hotel Phuket Patong Beachfront

Puket Adası, Patong
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront Genel
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront Genel
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront Öne Çıkan Resim
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront Dış Mekan
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
LIV Hotel Phuket Patong Beachfront
4/1 Thaweewong Road Puket Adası, Patong

LIV Hotel Phuket Patong Beachfront misafirlere Patong bölgesinde, plajda, Patong Plajı yakınında ve Bangla Sokağı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Karon Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Kata Plajı ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Balcony Seaview
Deluxe
Deluxe Premier Balcony Seaview
Deluxe
Deluxe Pool Access Terrace
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x