LIV Extended Stay

Ottawa Valley, Ottawa
LIV Extended Stay Genel
LIV Extended Stay Genel
LIV Extended Stay Genel
LIV Extended Stay Öne Çıkan Resim
LIV Extended Stay Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
LIV Extended Stay
207 Bell St N Ottawa Valley, Ottawa

LIV Extended Stay misafirlere Ottawa (Centretown West) bölgesinde, Commissioners Parkı ve Dominion Arboretumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Carleton Üniversitesi ile 1,3 mi (2 km) ve Parliament Hill ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Business
Business Süit, 1 Yatak Odası
Club
Club Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Business
Business Süit, 2 Yatak Odası
Club
Club Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x