Lito Hotel

Pieria, Katerini
Lito Hotel Genel
Lito Hotel Genel
Lito Hotel Genel
Lito Hotel Öne Çıkan Resim
Lito Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Lito Hotel
Agiou Nikolaou 10 Paralia Pieria, Katerini

Lito Hotel misafirlere Katerini bölgesinde, deniz kıyısında, Agia Fotini Kilisesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kariba Waterpark ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Olympic Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Kitros Salt Pit ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Restaurant ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x