Λιθεία-Lithia

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Ioannina
Λιθεία-Lithia Öne Çıkan Resim
Λιθεία-Lithia Dış Mekan
Λιθεία-Lithia Dış Mekan
Λιθεία-Lithia Dış Mekan
Λιθεία-Lithia Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Λιθεία-Lithia
44 Soutsou Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Ioannina

Λιθεία-Lithia misafirlere Ioannina merkezinde, Lake Pamvotis yakınında ve Silversmithing Müzesi ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gallery of Epirus Studies Society ile 0,6 mi (0,9 km) ve Epirus Derneği Sanat Galerisi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Suite
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x