Lisboa Hotel

Pocos De Caldas
Lisboa Hotel Genel
Lisboa Hotel Genel
Lisboa Hotel Dış Mekan
Lisboa Hotel Dış Mekan
Lisboa Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Lisboa Hotel
R. Barão do Campo Místico, 70 - Centro , Pocos De Caldas

Lisboa Hotel misafirlere Pocos De Caldas (Região Urbana Homogênea IX) bölgesinde, Paco das Aguas Alışveriş Merkezi yakınında ve Antonio Carlos Çeşmeleri ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Nossa Senhora de Fatima Kilisesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Nossa Senhora da Saude Katedrali ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Lisboa Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

61 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x