Lipe Village Resort

Güney Tayland, Satun
Lipe Village Resort Öne Çıkan Resim
Lipe Village Resort İç Mekan
Lipe Village Resort Oda Düzeni
Lipe Village Resort Oda Düzeni
Lipe Village Resort Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Lipe Village Resort
270 Moo 7 Koh Sarai Mueang Güney Tayland, Satun

Lipe Village Resort size Satun merkezinde, Ko Lipe Pattaya Plajı ile 4 dakika yürüyüş ve Koh Lipe Gezinti Caddesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hin Takon Chet ile 0,7 mi (1,1 km) ve Mutlu Tesadüf Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Progress Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x