Linthwaite House

North West England, Bowness-on-Windermere
Linthwaite House Genel
Linthwaite House Genel
Linthwaite House Genel
Linthwaite House Genel
Linthwaite House Genel
Image More +113 fotoğraf
Linthwaite House
Crook Road Bowness-on-Windermere North West England, Bowness-on-Windermere

Windermere bölgesindeki Linthwaite House misafirlere milli parkta, Blackwell Sanat ve Zanaat Evi ve Windermere Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Lake District ile 8 mi (12,9 km) ve Windermere Gölü ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Henrock Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Edward dönemi stili otelde misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Stüdyo
Stüdyo Süit (Loft Suite)
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo Süit (Lake Suite)
Luxury
Luxury Oda
Oda
Oda (View)
Stüdyo
Stüdyo Süit (Hot Tub Suite)
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x