Lindum Hotel

North West England, Saint Annes on the Sea
Lindum Hotel Genel
Lindum Hotel Genel
Lindum Hotel Genel
Lindum Hotel Genel
Lindum Hotel Genel
Image More +120 fotoğraf
Lindum Hotel
63/67 South Promenade North West England, Saint Annes on the Sea

Lytham St. Anne's bölgesindeki Lindum Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Royal Lytham and St. Annes Golf Club ve St. Annes Old Links Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lowther Pavilion ile 4,3 km (2,7 mil) ve Blackpool Pleasure Plajı ile 5,8 km (3,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Feature
Feature Double or Twin Room
Accessible
Accessible Double Room
Superior
Superior Double or Twin Room with Sofa Bed & Sea View
Family
Family Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Double
Double Room with View
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x