Lindsey's Resort

Kuzey Arkansas, Heber Springs
Lindsey's Resort Genel
Lindsey's Resort Genel
Lindsey's Resort Genel
Lindsey's Resort Genel
Lindsey's Resort Genel
Image More +28 fotoğraf
Lindsey's Resort
350 Rainbow Loop Kuzey Arkansas, Heber Springs

Heber Springs bölgesindeki Lindsey's Resort konaklamanızda Little Red River ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve William Carl Garner Turizm Danışma Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu kabin Greers Ferry Lake ile 3,3 mi (5,3 km) ve Baptist Health-Heber Springs ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Pot O'Gold, Lindsey's Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı bulunmaktadır. Bu kabinde misafirler için ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Heber Springs bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kabin misafirlerimize 21000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kulübe, Küçük Mutfak, Nehir Manzaralı
Room
Kulübe, Küçük Mutfak, Havuz Kenarı
Room
Kulübe, Şömine, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x