Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive

Decentralized Administration Of The Aegean, Lardos
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive Genel
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive Genel
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive Genel
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive Genel
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive Genel
Image More +159 fotoğraf
Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive
Lardos Pefki Decentralized Administration Of The Aegean, Lardos

Rodos bölgesindeki Lindos Princess Beach Hotel All Inclusive misafirlere plajda, Ege Adaları ile Lardos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Tsambika Plajı ile 15,8 mi (25,4 km) ve Pefkos Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Spondi yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 575 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, su kaydırağı ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Rodos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 10545 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Resort Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Bungalov, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda, Denize Sıfır
Superior
Superior Oda, Resort Manzaralı
Family
Family Oda, Denize Sıfır
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Sıfır
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x