Lindos Imperial

Decentralized Administration Of The Aegean, Güney Rodos
Lindos Imperial Genel
Lindos Imperial Genel
Lindos Imperial Genel
Lindos Imperial Öne Çıkan Resim
Lindos Imperial Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Lindos Imperial
Kiotari Decentralized Administration Of The Aegean, Güney Rodos

Rodos bölgesindeki Lindos Imperial misafirlere denize sıfır, Ege Adaları ile Kardamis Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pefkos Plajı ile 6 mi (9,6 km) ve Lindos Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 5 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 462 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x