Lindos Bay Hotel

Vlicha
Lindos Bay Hotel Genel
Lindos Bay Hotel Öne Çıkan Resim
Lindos Bay Hotel Dış Mekan
Lindos Bay Hotel İç Mekan
Lindos Bay Hotel Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Lindos Bay Hotel
Vlicha Beach , Vlicha

Lindos Bay Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Vlycha Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lindos Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Pefkos Plajı ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x