Limerick Strand Hotel

Wild Atlantic Way, Province of Munster
Limerick Strand Hotel Genel
Limerick Strand Hotel Genel
Limerick Strand Hotel Genel
Limerick Strand Hotel Genel
Limerick Strand Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Limerick Strand Hotel
Ennis Road Wild Atlantic Way, Province of Munster

Limerick Strand Hotel misafirlere Limerick merkezinde, Arthur's Quay Parkı ve The Treaty Stone ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bunratty Şatosu ve Halk Parkı ile 9,3 mi (15 km) ve Augustinian Kilisesi ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

İrlanda mutfağı seven misafirler için The River Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

184 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Limerick bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4445 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Presidential Süit, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x