Lime Hill Lodge

Anse aux Pins
Lime Hill Lodge Genel
Lime Hill Lodge Öne Çıkan Resim
Lime Hill Lodge Yerinde Yemek
Lime Hill Lodge Yerinde Yemek
Lime Hill Lodge Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Lime Hill Lodge
Reef Estate, Anse Aux Pins , Anse aux Pins

Lime Hill Lodge misafirlere Mahe Adası bölgesinde, golf sahasına yakın, Anse Aux Pins Plajı ve Seychelles Golf Club ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Domaine de Val des Près Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve La Plaine St. Andre ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Lime Hill Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Classic Ev, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x