Limassol Motel

South East Queensland, Labrador
Limassol Motel Genel
Limassol Motel Öne Çıkan Resim
Limassol Motel Dış Mekan
Limassol Motel Kahvaltı
Limassol Motel Oda Düzeni
Image More +72 fotoğraf
Limassol Motel
109 Frank Street South East Queensland, Labrador

Gold Coast (Labrador) bölgesindeki Limassol Motel misafirlere Harbour Town alışveriş merkezi ve Surfers Paradise Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Chevron Renaissance ile 6,5 km (4 mil) ve Cavill Avenue ile 7,2 km (4,5 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Down Stairs)
Family
Family Süit (Downstairs)
Family
Family Oda (Upstairs)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Upstairs)
Dört
Dört Kişilik Oda (Upstairs)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x