Lima Bella Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Lima Bella Resort Öne Çıkan Resim
Lima Bella Resort Dış Mekan
Lima Bella Resort Dış Mekan
Lima Bella Resort İç Mekan
Lima Bella Resort İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Lima Bella Resort
Sai Kaew Beach Tayland Doğu Sahili, Rayong

Lima Bella Resort misafirlere Rayong bölgesinde, plaj yakınında, Khao Laem Ya Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pineapple Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Prao Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Ao Wong Duan Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Grand Oda
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Room
Pool Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x