Lily Hotel Suite Hofuf

Al Ahsa
Lily Hotel Suite Hofuf Öne Çıkan Resim
Lily Hotel Suite Hofuf Dış Mekan
Lily Hotel Suite Hofuf İç Mekan
Lily Hotel Suite Hofuf İç Mekan
Lily Hotel Suite Hofuf İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Lily Hotel Suite Hofuf
Al Khalij rd. (Qatar rd) , Al Ahsa

Al-Hofuf bölgesindeki Lily Hotel Suite Hofuf konaklamanızda Kral Faysal Üniversitesi ve Fawars Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Al-Ahsa Oasis, an Evolving Cultural Landscape ile 7,2 mi (11,5 km) ve Luna Park ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu apart dairede oda hizmetçisi/belboy var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x