Lily Garden Bed and Breakfast

Eastern Panhandle, Harpers Ferry
Lily Garden Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Lily Garden Bed and Breakfast Dış Mekan
Lily Garden Bed and Breakfast Dış Mekan
Lily Garden Bed and Breakfast Dış Mekan
Lily Garden Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Lily Garden Bed and Breakfast
701 Washington St At McDowell St Eastern Panhandle, Harpers Ferry

Lily Garden Bed and Breakfast konaklamanızda Harpers Ferry bölgesinde, denize sıfır, Appalachian Trail Conservancy Headquarters yakınında John Brown's Fort ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Harpers Ferry Ulusal Tarih Parkı ile 0,9 km (0,6 mil) ve İç Savaş Yaşayan Tarih Müzesi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bisiklet saklama alanı, bisiklet temizleme ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Süit (Trundle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x