Lilvilla

Pereybere
Lilvilla Öne Çıkan Resim
Lilvilla Dış Mekan
Lilvilla Dış Mekan
Lilvilla Dış Mekan
Lilvilla Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Lilvilla
Mont Oreb , Pereybere

Grand-Baie bölgesindeki Lilvilla misafirlere eğlence bölgesinde, Pereybere Plajı ve Bain Boeuf Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merville Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Gunner's Quoin ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 3 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x