Lille Restrup Hovedgaard

Himmerland, Vesthimmerland Municipality
Lille Restrup Hovedgaard Öne Çıkan Resim
Lille Restrup Hovedgaard Dış Mekan
Lille Restrup Hovedgaard Dış Mekan
Lille Restrup Hovedgaard Dış Mekan
Lille Restrup Hovedgaard Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Lille Restrup Hovedgaard
Lille Restrupvej 71 Himmerland, Vesthimmerland Municipality

Aalestrup bölgesindeki Lille Restrup Hovedgaard misafirlere kırsal bölgede, Lille Restrup Hovedgaard ve Simested Kirke 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel RosenParken ile 1,7 mi (2,7 km) ve Galleri Rosen ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Lille Restrup Hovedgaard misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Family Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x