Lille City Hotel

Nord-pas-de-calais, Lille
Lille City Hotel Öne Çıkan Resim
Lille City Hotel Dış Mekan
Lille City Hotel İç Mekan
Lille City Hotel Kahvaltı
Lille City Hotel Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Lille City Hotel
Passage 57 rue de Béthune Nord-pas-de-calais, Lille

Lille City Hotel misafirlere Lille (Lille Kent Merkezi) bölgesinde, Lafayette Galleries Lille yakınında ve Printemps Gallery ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pierre Mauroy Stadı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Le Palais des Beaux Arts de Lille ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Lille City Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 114 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x