Lilies@Munnar

Devikolam
Lilies@Munnar Öne Çıkan Resim
Lilies@Munnar Dış Mekan
Lilies@Munnar Dış Mekan
Lilies@Munnar Dış Mekan
Lilies@Munnar Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Lilies@Munnar
Maryland Road Anachal , Devikolam

Lilies@Munnar konaklamanızda Devikolam bölgesinde, Dreamland Çocuk Parkı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Attukad Şelalesi ile 22,1 km (13,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Pallivasal Çay Tarlaları ile 8,5 mi (13,7 km) ve Carmal Kilisesi ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Oda
Room
Deluxe Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x