Lijiang Stay Long Guest House

Lijiang
Lijiang Stay Long Guest House Öne Çıkan Resim
Lijiang Stay Long Guest House Oda
Lijiang Stay Long Guest House Oda
Lijiang Stay Long Guest House Oda
Lijiang Stay Long Guest House Oda
Image More +11 fotoğraf
Lijiang Stay Long Guest House
No.2, Bldg.32, Liyangyuan, Dongyang Rd Shuhe Old Town , Lijiang

Lijiang Stay Long Guest House misafirlere Lijiang (Shuhe Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Ancient Tea Horse Road Museum ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve The Snow Capped Mountains Rose Manor ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Siyah Ejderha Havuzu Göl Parkı ile 3,3 mi (5,2 km) ve Puji Monastery ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Lijiang Stay Long Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x