Ligor City Hotel

Güney Tayland, Nakhon Si Thammarat
Ligor City Hotel Genel
Ligor City Hotel Genel
Ligor City Hotel Öne Çıkan Resim
Ligor City Hotel Dış Mekan
Ligor City Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Ligor City Hotel
1488 Sri-Prach Rd. Tawang Güney Tayland, Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat bölgesindeki Ligor City Hotel konaklamanızda, Belediye Yiyecek Pazarı (Khu Khwang) ve The City Pillar Shrine ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Somdet Phra Sinagarindra 84 Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Shadow Puppets ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman olan restoranı Dara misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room
The
The Legend of muang Ligor Suite Room
The
The Shadow Suite Room
Room
Superior Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x