Lighthouse Inn

Güney Teksas, South Padre Island
Lighthouse Inn Genel
Lighthouse Inn Öne Çıkan Resim
Lighthouse Inn Dış Mekan
Lighthouse Inn Dış Mekan
Lighthouse Inn Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Lighthouse Inn
1701 Padre Blvd Güney Teksas, South Padre Island

Lighthouse Inn size South Padre Island merkezinde, South Padre Island Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Gravity Park ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Schlitterbahn Beach Su Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Queen Isabella Eyaleti Balıkçı İskelesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. South Padre Island bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 900 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda (2 King Beds with couch)
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Koy Manzaralı
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Luxury King Room
Room
Luxury Double King Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x