Lifestyle Apartments at Ferntree

Ferntree Gully
Lifestyle Apartments at Ferntree Öne Çıkan Resim
Lifestyle Apartments at Ferntree Dış Mekan
Lifestyle Apartments at Ferntree Dış Mekan
Lifestyle Apartments at Ferntree Dış Mekan
Lifestyle Apartments at Ferntree Oda Manzaraları
Image More +55 fotoğraf
Lifestyle Apartments at Ferntree
1 Station Street , Ferntree Gully

Melbourne (Ferntree Gully) bölgesindeki Lifestyle Apartments at Ferntree misafirlere Dandenong Ranges & Knox Visitor Information Centre ve Dandenong Ranges Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı daire Monash Üniversitesi ile 13,9 mi (22,4 km) ve Dandenongs ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için 20 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 106-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Oda
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x