Life is Beautiful

Tohoku, Hachimantai
Life is Beautiful Genel
Life is Beautiful Genel
Life is Beautiful Genel
Life is Beautiful Genel
Life is Beautiful Genel
Image More +117 fotoğraf
Life is Beautiful
Appikogen 605-126 Tohoku, Hachimantai

Life is Beautiful konaklamanızda Hachimantai bölgesinde, Appi Kogen Kayak Merkezi ile 0,8 km (0,5 mi) ve Matsuo Hachimantai Turizm Danışma Merkezi ile 14,2 km (8,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Kamibo Makino Kiraz Ağacı ile 15,4 km (9,6 mi) ve Fudo Şelalesi ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Happy Life Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortları bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Buzdolabı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x