Lido Impero

Chiatona
Lido Impero Genel
Lido Impero Öne Çıkan Resim
Lido Impero Dış Mekan
Lido Impero Dış Mekan
Lido Impero Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Lido Impero
Piazzale Tarassaco, s.n. Loc. Chiatona , Chiatona

Massafra bölgesindeki Lido Impero konaklamanızda, Chiatona Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Massafra Kalesi ile 7 mi (11,2 km) ve Terra delle Gravine Bölge Doğa Parkı ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 18 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x