Lida Mary

Decentralized Administration Of The Aegean, Mastichochoria
Lida Mary Öne Çıkan Resim
Lida Mary Oda Düzeni
Lida Mary Oda Düzeni
Lida Mary Oda Düzeni
Lida Mary Oda Düzeni
Image More +66 fotoğraf
Lida Mary
Mesta Decentralized Administration Of The Aegean, Mastichochoria

Sakız Adası bölgesindeki Lida Mary konaklamanızda, Ege Adaları ve Churches of the Taxiarhes yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Cave of Sykia Olymbi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Apothíka ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Lida Mary misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Aspros Gatos)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Aspros Gatos Patari)
Superior
Superior Stüdyo (Megalo Kri Kri)
Süit
Süit (Koukouvagia)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (Mikro Kri Kri)
Room
Stüdyo (Kismet)
Room
Superior Stüdyo (Livadi Tzaki)
Room
Süit (Megalo Livadi)

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x